Pins 46, des d’un vermut a un sopar de dalt de tot És un dels restaurants vermuteria de referència a Menorca

Pins 46 és la proposta més novedosa del Grup Cafè Balear en el centre de Ciutadella, un bar-restaurant-vermuteria on podem gaudir de les seves terraces, i ara també pati per a fer un vermuth acompanyat de les tapes clàssiques de conserves o d’enllaunats,  a les propostes de cuina del dia o de la carta.

És per açò que a Pins 46 hi podem anar a fer l’aperitiu o a dinar -hi ha que consultar el seu menú del dia, un dels més elaborats de l’illa- o bé la seva carta d’especialitats on hi trobarem els plats del Cafè Balear, o bé deixar-se recomanar per les propostes del dia.

Si volem fer una picada al migdia o un sopar informal, hi ha que provar els seus calamars a la romana, tot seguint la recepta del pares de Josep Caules al Cafè Balear, quan l’emblemàtic restaurant del port de Ciutadella, era encara una taverna de pescadors, però on s’hi menjava de meravella.

Un altre dels seus clàssics són les croquetes de rap i gambes vermelles de Ciutadella. Fetes amb ingredients de qualitat i seguint aquella filosofia que va aprendre Bep Caules de la seva mare, de: “No donis mai als teus clients allò que tú no mai et menjaries”. Qualitat, peix de la seva embarcació propia, gambes vermelles de Ciutadella i una acurada elaboració en són el seu secret.

Pop a la gallega, patates braves i els seus ous estrellats amb gambes vermelles de Ciutadella, pescades amb la seva balandra la “Rosa Santa” i patates, són també una delícia, que si ja no està en carta hi hauria de tornar.

Mirin quina és la seva recomanació en peix del dia, sempre fresc i de qualitat i podran gaudir a bon preu de plats de pagre, déntol, sarg, rotja… o de la captura del dia que de la barca ha anat directament als fogons del restaurant.

Un dels plats de peix més demanats és el tataki de tonyina amb emulsió de soia, mel i wasabi.

També és una de les seves exquisiteses és el tàrtar de tonyina amb guacamole.

Entre les carns destacar el seu llom de vedella de Menorca a la brasa o si té sort, en les seves propostes fora de carta, la porcella confitada al romaní, cuina a baixa temperatura i que es serveix a forma de rotllo que és una obra d’art, que sincerament hauria de formar part de la seva carta.

Disposa d’una bona carta de vins i caves, on es nota l’aprenentatge i formació constant dels fills de Bep Caules, tant Josep, com Francesc, que són a més de grans caps de sala, experts sumiliers. Hi trobareu bones referències, DO variades i bona relació qualitat preu.

També destaca la seva oferta de vermuts, i per acabar el sopar o dinar propostes de gin tònics i cocteleria.

FITXA

Pins 46. Plaça des Pins, 46. 07760 Ciutadella de Menorca

Nova cuina menorquina, cuina mediterrania, tapes, vermuths…

Preu: 20-30 euros

Telèfon de reserves: 917 48 16 74

 

 

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.