III Mostra d’Entitats del Fòrum del Tercer Sector de Menorca

Organitzada per l’entitat Fòrum ETS Menorca amb el suport del Consell Insular, el 27 d’octubre de 2018 amb un horari previst de 10 a 16 h, en la qual entitats de Menorca donaran a conèixer la tasca que duen a terme en la societat a partir de diferents activitats i tallers que oferiran a la ciutadania, un espai lúdic on participar i on es preveu la realització d’un dinar al migdia i actuacions musicals.

En l’espai central hi haurà 6 actuacions durant la jornada i en l’horari de la mostra, de 10 h a 13 h, tallers per petits i adults.

A les 13h, actuació musical del grup “D’Estraperlo” i per dinar un arròs de la terra, a càrrec de l’Associació Fra Roger i el cuiner, Miquel Mariano.

Comptem amb la col·laboració del negoci Sa Terrassa des Claustre que amenitzaran el dia amb música ambient, adjuntem el programa i el cartell de la Mostra.

Compartir a
Fira Arrels 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.