Les nits de Curniola 35

Un restaurant romàntic al cor de Ciutadella

Les nits de Curniola 35

El restaurant Curniola 35 és un d’aquells restaurants per a descobrir en parella o bé per anar-hi amb els amics i degustar les seves propostes, tant de nova cuina menorquina, com les seves torrades o les seves carns a la graella amb un toc argentí.

Ubicat al Carrer Curniola número 35, un dels carrers del nucli antic de Ciutadella on també s’hi ubica el Forn de Curniola, considerat un dels millors de l’illa en pastisseria i rebosteria menorquina

Aquest restaurant familiar ocupa una casa reformada que està datada des de 1845. Un dels seus atractius en temporada és el seu petit pati interior, on cal reservar amb antelació per a gaudir d’una taula a la fresca.

El Curniola és un d’aquells restaurants romàntics, amb encertada decoració menorquina i una més que bona cuina. Bona relació qualitat preu i una estructurada carta de vins i caves.

Hi vam anar amb l’intenció de fer una picada, d’un sopar informal i vam optar per a compartir els plats a taula.

De primer el seu assortiment de croquetes casolanes, que estan meravellosament bé, tant en el punt de gust, de beixamel com de fritura. Són totalment recomanables i un encert haver optat per elles.

Vam voler provar les seves patates braves, de les que havíem sentit parlar, i no ens van decepcionar. La seva salsa és totalment diferent a la que poden trobar a altres locals. Potser aquí sí que es nota un toc argentí en la seva elaboració i que les fa tot un atractiu. No són massa coentes, i açò a vegades és una avantatge perquè et deixa el paladar apte per a disfrutar dels altres plats.

La tercera proposta va ser un dels plats estrelles de la casa, el seu tàrtar de tonyina vermella amb alvocat, que també està totalment encertat en la seva elaboració. Si li vols donar un toc més de soia (estam acostumats als tàrtars de tonyina vermella dels restaurants japonesos) pots demanar a Xavi que t’en porti, i amanor al teu gust asiàtic si vols.

De postre vam compartir la seva pannacotat de mel amb camamil·la, que és una bona manera d’acabar el sopar.

Vam veure propostes que ens conviden a tornar-hi com el seu cabrit al forn, la seva torrada de gírgoles, les carns a la graella i altres que poc a poc anirem comentant.

El preu mitjà ronda els 20/25 euros amb beguda.

El seu horari es de dilluns a divendres de 19, 00 a 00,00 h. Divendres i dissabtes de 10,00 a 01,30h, i els diumenges de 10,00 a 16,00h.

És millor reservar taula els caps de setmana al 971 48 45 22.