Els fideus rossetjats de S’Amarador Cuina marinera i bon producte

No és ni la primera ni la darrera visita que feim al restaurant S’Amarador al port de Ciutadella, i parlar-vos de la seva cuina marinera, de les seves especialitats i del bon producte que empra per a tots els seus plats.

Als fogons hi ha un dels grans mestres en l’art dels arrossos, calderes i fideuades, José Luis Ruesca, amb anys de bagatge i bons fogons a les seves mans.

És un dels nostres llocs preferits per a degustar uns fideus rossetjats, que és com es fa la fideuada al Delta de l’Ebre, i que és una de les maneres en que aquest plat de pasta marinera queda més gustós.

Sípia, gambes vermelles de Ciutadella, escamarlans, rap i un bon fumet de peix en són els ingredients principals d’un dels plats que, com es sol dir, fan diumege.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.