Cóc amb formatge i sobrassada calenta Un dels pecats capitals de la fastgood menorquina

A vegades les coses senzilles són aquelles que ens fan fruir més, com és el cas d’un cóc, panet o llonguet amb formatge de Menorca amb DO Mahón Menorca (com el de Binigarba o de Son Piris), amb una sobrassada tendra de Menorca (com les que podem trobar als mercats i elaborades artesanalment per a petits productors), ben untada i amb 5 minuts de forn, ens farà perdre els sentits.

És potser un dels fastgood més nostres, un pecat foodie que de segur res té a envejar a les famoses llagostes o llonguets del Bar Bosch de Palma, i que acompanyat d’una bona copa de vi negre de la Terra de Menorca, ens deixarà més que satisfets.

Sobrassada, formatge que s’ha fus i llenega com si fos lava pels costats del panet, només en pensar-hi ja ens fa ganes d’entrar a la cuina, i fer aquest cóc amb allò que a casa mai sol faltar.

Bon profit.

Compartir a
Fira Arrels 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.