Es Tastet, un restaurant a redescobrir al cor de Ciutadella Les seves carns a la brasa són una recomanació segura

Ja fa més d’un lustre que en Pere Marquès va obrir “Es Tastet” al carrer de sa Carnisseria de Ciutadella, i des dels seus inicis ha apostat per la bona cuina, sense deixar de banda les arrels menorquines i a la vegada innovant i cercant aquelles propostes gastronòmiques que poden seduir els paladars de la seva clientela, tant la local com la de fora.

Poc a poc ha anant estructurant una carta ni massa curta ni massa llarga on hi ha propostes de cuina menorquina, catalana i internacional. A més del menú del dia que és força interessant.

Hi hem passat en diferents moments i sempre ens ha sorprés. Des del seus raviolis de gamba vermella de Ciutadella amb melicotó, mango i iougurt grec, les seves carns de vedella a la brasa.

També hem provat plats tant sorprenents com el seu caneló de xampinyons confitats farcit de pollastre de corral o el pop a la brasa amb ceba confitada i patata.

Hi hem estat recentment i hem disfrutat de nou amb les seves propostes, des dels seus natxos amb guacamole i xile havanero que ens va servir d’entrant.

De segon vam compartir el seu xuletón (mitjana) de vaca vella de Menorca acompanyat d’una parrillada de verdures.

Les carns fetes a cuina amb forn de carbó es noten i queden a la perfecció pels amants de les brases o del caliu.

Te una bona i equilibrada carta de vins  amb referències interessants i per a totes les butxaques. Un valor afegit a la carta és que disposa de diferents DO i zones de viticultura. També bona elecció en els caves.

 

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.