Es Tastet, un restaurant a redescobrir al cor de Ciutadella

Les seves carns a la brasa són una recomanació segura

Es Tastet, un restaurant a redescobrir al cor de Ciutadella

Ja fa més d’un lustre que en Pere Marquès va obrir “Es Tastet” al carrer de sa Carnisseria de Ciutadella, i des dels seus inicis ha apostat per la bona cuina, sense deixar de banda les arrels menorquines i a la vegada innovant i cercant aquelles propostes gastronòmiques que poden seduir els paladars de la seva clientela, tant la local com la de fora.

Poc a poc ha anant estructurant una carta ni massa curta ni massa llarga on hi ha propostes de cuina menorquina, catalana i internacional. A més del menú del dia que és força interessant.

Hi hem passat en diferents moments i sempre ens ha sorprés. Des del seus raviolis de gamba vermella de Ciutadella amb melicotó, mango i iougurt grec, les seves carns de vedella a la brasa.

També hem provat plats tant sorprenents com el seu caneló de xampinyons confitats farcit de pollastre de corral o el pop a la brasa amb ceba confitada i patata.

Hi hem estat recentment i hem disfrutat de nou amb les seves propostes, des dels seus natxos amb guacamole i xile havanero que ens va servir d’entrant.

De segon vam compartir el seu xuletón (mitjana) de vaca vella de Menorca acompanyat d’una parrillada de verdures.

Les carns fetes a cuina amb forn de carbó es noten i queden a la perfecció pels amants de les brases o del caliu.

Te una bona i equilibrada carta de vins  amb referències interessants i per a totes les butxaques. Un valor afegit a la carta és que disposa de diferents DO i zones de viticultura. També bona elecció en els caves.