Expedició Made in Menorca a la fira Orígens d’Olot Per primera vegada, sis elaboradors exposaran els seus productes en aquest certamen gastronòmic on també s’ha convidat a la cuinera Silvia Anglada perquè participi amb un showcooking

Expedició menorquina aquest cap setmana a la setena edició de la Fira Orígens, la cita agroalimentària de productes de qualitat que tindrà lloc a la localitat gironina d’Olot on els productors i els productes de qualitat, son els principals protagonistes.

Aquest esdeveniment enogastronòmic, inspirador del que és avui la Fira Arrels, ha inclòs a Menorca com a territori convidat amb una participació destacada tant en l’apartat expositiu com de demostracions. Sis elaboradors locals (Embotits Raima, Associació de Vaca Vermella Menorquina, Xoriguer, Inpan, Formatges i Embotits Binibeca i Formatges Sarangí) disposaran d’estand propi per primera vegada sota el paraigües de la marca Made in Menorca, per poder donar a conèixer i fer tastar els seus productes propis.

En aquest sentit, diumenge matí els productors tindran també un protagonisme especial durant 45 minuts a l’Aula de Tast de la Fira Orígens on seran presentats al públic assistent en el programa de degustacions. Per la seva banda i dins el mateix context, la propietària del restaurant Es Tast de Na Silvia, la cuinera Silvia Anglada participarà dissabte matí a l’Aula de Cuina del mateix recinte per on també passaran prestigiosos cuiners com Carles Gaig del restaurant Gaig de Barcelona, Frank Agudo del Tíckets dels germans Adrià o Jordi Llobet del Món de San Benet.

HORARIS PRESÈNCIA MENORQUINA

  • dissabte matí 13.00 – 13.45 a l’aula de cuina, Un tast de Menorca, la propietària del restaurant Es Tast de Na Silvia, la cuinera Silvia Anglada.
  • diumenge matí 13.00 – 13.45 h, a l’aula de tast Productes Made in Menorca, els productors tindran també un protagonisme especial on seran presentats al públic assistent en el programa de degustacions.

Des del departament d’Ocupació i Promoció Econòmica s’ha donat suport a aquesta oportunitat que han tingut els elaboradors d’obrir-se amb els seus productes més enllà de la Illa, ajudant-los a fer front a la despesa del que suposa tenir un estand en la fira de referència a Catalunya, per la que en l’edició de l’any passat, van passar-hi 8.000 persones i es van vendre 48.000 tiquets de degustacions.

El Conseller Miquel Company, que es desplaçarà dissabte a la Fira Orígens per fer costat a tots aquests productors, considera que és una gran oportunitat per fer més forta la marca Made in Menorca, amb tot el potencial que porta incorporat gràcies a la qualitat de productes que es fan aquí.  “Vull felicitar als productors que han decidit fer el pas per anar-hi i participar amb una visibilitat per Menorca en aquest gran aparador que és la Fira Orígens i que ens va inspirar a nosaltres per desenvolupar la Fira Arrels fa dos anys” explica Company. La delegació menorquina també formarà part del Jurat dels diferents concursos gastronòmics que es porten a terme en aquesta fira.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *