Expedició Made in Menorca a la fira Orígens d’Olot Per primera vegada, sis elaboradors exposaran els seus productes en aquest certamen gastronòmic on també s’ha convidat a la cuinera Silvia Anglada perquè participi amb un showcooking

Expedició menorquina aquest cap setmana a la setena edició de la Fira Orígens, la cita agroalimentària de productes de qualitat que tindrà lloc a la localitat gironina d’Olot on els productors i els productes de qualitat, son els principals protagonistes.

Aquest esdeveniment enogastronòmic, inspirador del que és avui la Fira Arrels, ha inclòs a Menorca com a territori convidat amb una participació destacada tant en l’apartat expositiu com de demostracions. Sis elaboradors locals (Embotits Raima, Associació de Vaca Vermella Menorquina, Xoriguer, Inpan, Formatges i Embotits Binibeca i Formatges Sarangí) disposaran d’estand propi per primera vegada sota el paraigües de la marca Made in Menorca, per poder donar a conèixer i fer tastar els seus productes propis.

En aquest sentit, diumenge matí els productors tindran també un protagonisme especial durant 45 minuts a l’Aula de Tast de la Fira Orígens on seran presentats al públic assistent en el programa de degustacions. Per la seva banda i dins el mateix context, la propietària del restaurant Es Tast de Na Silvia, la cuinera Silvia Anglada participarà dissabte matí a l’Aula de Cuina del mateix recinte per on també passaran prestigiosos cuiners com Carles Gaig del restaurant Gaig de Barcelona, Frank Agudo del Tíckets dels germans Adrià o Jordi Llobet del Món de San Benet.

HORARIS PRESÈNCIA MENORQUINA

  • dissabte matí 13.00 – 13.45 a l’aula de cuina, Un tast de Menorca, la propietària del restaurant Es Tast de Na Silvia, la cuinera Silvia Anglada.
  • diumenge matí 13.00 – 13.45 h, a l’aula de tast Productes Made in Menorca, els productors tindran també un protagonisme especial on seran presentats al públic assistent en el programa de degustacions.

Des del departament d’Ocupació i Promoció Econòmica s’ha donat suport a aquesta oportunitat que han tingut els elaboradors d’obrir-se amb els seus productes més enllà de la Illa, ajudant-los a fer front a la despesa del que suposa tenir un estand en la fira de referència a Catalunya, per la que en l’edició de l’any passat, van passar-hi 8.000 persones i es van vendre 48.000 tiquets de degustacions.

El Conseller Miquel Company, que es desplaçarà dissabte a la Fira Orígens per fer costat a tots aquests productors, considera que és una gran oportunitat per fer més forta la marca Made in Menorca, amb tot el potencial que porta incorporat gràcies a la qualitat de productes que es fan aquí.  “Vull felicitar als productors que han decidit fer el pas per anar-hi i participar amb una visibilitat per Menorca en aquest gran aparador que és la Fira Orígens i que ens va inspirar a nosaltres per desenvolupar la Fira Arrels fa dos anys” explica Company. La delegació menorquina també formarà part del Jurat dels diferents concursos gastronòmics que es porten a terme en aquesta fira.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.