Món Perdut Rosat del Celler Oliveda De la DO Empordà i elaborat amb les varietats de Garnatxa negra, Cabernet Sauvignon i Merlot

 data-srcset

Avui et recomanam un vi rosat jove, el “Món Perdut Rosat” del Celler Oliveda que pertany a la DO Empordà i elaborat amb les varietats de Garnatxa negra, Cabernet Sauvignon i Merlot

El Celler Oliveda ja elaborava caves al 1764, i des de 1948 elaboren els vins al celler fundat per Josep Oliveda i Casanova i la seva esposa Joana Rigau Ros, que també elaboren caves a la localitat gironina de Capmany

Un vi jove, fresc i molt apropiat per aquests dies de la tardor que encara fa bon temps.

Nota de cata

  • Aspecte: Rosa maduixa amb tonalitats que ens recorden els gerds.
  • Nas: Fresc, elegant i equilibrat. Notes agradables de fruita madura com els gerds o les maduixes silvestres. Notes de fusta i tocs cítrics a més de florals.
  • Boca: Lleuger i equilibrat. Molt bo de beure, afruitat al paladar i amb un final notable.

 

MARIDATGE

Estam un vi jove i fresc molt indicat per als aperitius i per a fer barbacoes amb amics. Marida bé amb les carns blanques a la graella com per exemple un conill torrat acompanyat d’all i oli o un secret ibèric a la graella i amb peixos blaus torrats, des d’unes sardines a uns verats.

Bon acompanyant per als plats de pasta i per als arrossos.

Des d’una macarronada de carn o uns espagueti bolonyesa a un arròs d’esclata-sangs, pollastre i gambes vermelles de Ciutadella. Ideal també per acompanyar un sopar de pizza a domicili.

Si voleu saber més o comprar aquest rosat jove de la DO Empordà elaborat pels Cellers Oliveda de Girona, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.