Codonyat

Ingredients: 1 quilo de codonys, 1 quilo de sucre i aigua.

Elaboració: Primer tot rentarem els codonys i els pelarem. Els hi llevam els cors i els bullim tapats d’aigua fins que siguin ben cuits. Si ho feim amb l’olla a pressió bastarà un quartet d’hora. Posam la polpa de codony dins un colador i ho deixam degotar ben bé. Després passarem la polpa pel passapurés i ho pesam. La mateixa quantitat de polpa l’hem de posar de sucre i ho posam a coure dins una olla de ferro remenant en tot moment amb una cullera de fust al llarg de mitja horeta bona. Quan sigui ben cuit ho posarem dins motllos que tindrem fets, bé de llenya o d’acer inoxidable hi deixem que reposi un parell de dies per tal que es ben eixugui. Després ho podem treure i guardar a la gelera o hi ha qui hi posa un poquet d’esperit al damunt i ho guarda dins els motllos al rebost.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.