Albert Torres és #Made in Menorca El ciclista de Ciutadella es converteix en ambaixador de la illa després de la renovació del seu acord amb el Consell Insular de Menorca

Per segon any consecutiu, el pistard menorquí Albert Torres, és imatge de l’illa  gràcies a un acord amb el departament de Projecció Econòmica del Consell Insular i la seva marca #madeinmenorca.

Ahir, Albert va signar l’acord amb el Conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, en les instal·lacions del Consell. Un acord pel qual Albert difondrà la imatge i la projecció del departament amb l’ús del hashtag que és l’eix principal de la campanya #madeinmenorca.

L’acord que es va signar ahir oficialment ja estava de facto consolidat, ja que durant els passats Campionats d’Europa que es van celebrar durant el mes d’agost a Glasgow, ja es va poder veure al ciclista amb el hashtag en el seu casc durant les proves del ómnium i la madison. Així mateix, el dimarts a la tarda en un altre acte al que va assistir el menorquí ho va fer lluint una samarreta amb la mateixa ressenya.

Albert ha declarat que “és un veritable orgull poder lluir la imatge de Menorca i sobretot a través d’aquest hashtag amb el qual tant m’identific. Sempre m’agrada fer referència al meu origen i sens dubte és totalment apropiat com a referent de qualitat dels productes fets a la nostra illa”.

Així mateix el conseller, Miquel Company, ha comentat la importància de recolzar als esportistes que porten el nom de Menorca per tot el món, sobretot més enllà del turisme i com a emblema de la projecció econòmica de la nostra illa.

Albert Torres ha estat campió d’Europa absolut en 4 ocasions en els quatre últims anys, campió del món en el 2014, va estar en els JJOO de Londres 2012, i com a objectiu a mig termini té estar a Tòquio 2020, on segons tota la premsa especialitzada és uns dels candidats preferits en la lluita per les medalles en les proves que disputa: ómnium i madison.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.