Entrecote de vedella menorquina del Restaurant Il Vespro Restaurant de cuina familiar i internacional obert al 1986

El Restaurant Il Vespro, del Centre Comercial de Cala Blanca, gaudeix d’unes vistes excepcionals damunt la badia de Ciutadella, especialment a les hores de la posta de sol, on moltes vegades l’astre rei es posa amb els fons de les muntanyes de Mallorca.

Restaurant fundat al 1986 per Joan Lluch i Mari Juaneda, ofereix bona cuina a bon preu, que va des d’especialitat en cuina menorquina com els musclos al forn a les pizzes -molt encertades- a plats de cuina nacional i internacional de carn i de peix, com també plats per a vegetarians i vegans. Bon producte a bon preu és el secret d’aquest restaurant familiar que ara dirigeixen el fill Joan Lluch Juaneda a la sala i Mari Juaneda, la mare, a la cuina.

Hi van ser fa uns dies per a sopar amb amics i ens va sorprendre el seu entrecot de vaca de Menorca, amb un tall excel·lent, bon pes i molt ben cuinat, com es pot veure a les imatges.

Si tenim ganes d’anar a un restaurant amb la família, de bon tracte i una excel·lent relació qualitat preu, Il Vespro, a Cala Blanca segur que és una bona opció. A més de les carns i els peixos, com us hem dit trobareu cuina internacional com per exemple uns nachos amb guacamole, amb formatge chedar i pico de gallo que estan més que bé i són una bona recomanació si hi anam amb infants.

Un apartat destacat merèixen també les seves pizzes, amb una carta ben ampla i variada. Destaca la sema massa fina i cruixent, i són de les més demandades de la zona.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.