Entrecote de vedella menorquina del Restaurant Il Vespro Restaurant de cuina familiar i internacional obert al 1986

El Restaurant Il Vespro, del Centre Comercial de Cala Blanca, gaudeix d’unes vistes excepcionals damunt la badia de Ciutadella, especialment a les hores de la posta de sol, on moltes vegades l’astre rei es posa amb els fons de les muntanyes de Mallorca.

Restaurant fundat al 1986 per Joan Lluch i Mari Juaneda, ofereix bona cuina a bon preu, que va des d’especialitat en cuina menorquina com els musclos al forn a les pizzes -molt encertades- a plats de cuina nacional i internacional de carn i de peix, com també plats per a vegetarians i vegans. Bon producte a bon preu és el secret d’aquest restaurant familiar que ara dirigeixen el fill Joan Lluch Juaneda a la sala i Mari Juaneda, la mare, a la cuina.

Hi van ser fa uns dies per a sopar amb amics i ens va sorprendre el seu entrecot de vaca de Menorca, amb un tall excel·lent, bon pes i molt ben cuinat, com es pot veure a les imatges.

Si tenim ganes d’anar a un restaurant amb la família, de bon tracte i una excel·lent relació qualitat preu, Il Vespro, a Cala Blanca segur que és una bona opció. A més de les carns i els peixos, com us hem dit trobareu cuina internacional com per exemple uns nachos amb guacamole, amb formatge chedar i pico de gallo que estan més que bé i són una bona recomanació si hi anam amb infants.

Un apartat destacat merèixen també les seves pizzes, amb una carta ben ampla i variada. Destaca la sema massa fina i cruixent, i són de les més demandades de la zona.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *