Mani in pasta, la pasta fresca italiana a pes Alessio i Michele elaboren pasta fresca italiana a diari que venen a pes

Al carrer d’Alaior de Ciutadella hi ha un petit racó italià, el Mani in pasta que regenten els joves Alessio Ossola i Michele Mauro que a diari elaboren tres o quatre tipus de pasta italiana a mà que venen al pes a més de tenir també plats preparats de pasta fresca amb salses casolanes per acompanyarles que van des del típic pesto a la Genovese, el paté d’olives o olivada, la salsa puttanesca amb tomàtigues, anxoves, olives negres, tàperes i pebre bord coent. També hi ha opcions més sofisticades com la seva salsa de bolets o altres del receptari clàssic italià com la Bolognese, la de tonyina i olives, la salsa de quatre formatges i com especialitats l’Amatriciana amb tomàtigues, bacó, formatge Pecorino i pebre bord coent; o la seva Lasagne a la Bolognese, que aquesta darrera s’ha de fer per comanda una hora abans.

A la seva botiga obrador, també hi ha salses preparades, pasta fresca del dia al pes i un interessant assortiment de pastisseria i rebosteria italiana.

PIZZA

La pizza havia d’estar present, i les fan al més pur italià i no son rodones, sinó rectangulars de 25 x 35 cm. Des de la bàsica Margherita a aquelles que duen el nom de l’ingredient principal com la de pernil salat Serrano, la de carxofes, la de verdures, la de tonyina, la d’olives, la de formatge de Maó, la de tomàtigues de cirerol i la quatre formatges, a més de la Zola i la Diavola.

No són pizzes amb tants ingredients com acostumem posar aquí, sinó més senzilles però on el producte és el vertader protagonista.

Fan repartiment de pizza a domicili en horari de nit al nucli urbà de Ciutadella.

CUINAR A CASA

Una bona opció és comprar la pasta fresca i cuinar-la a casa al nostre gust i sincerament, no és cara, sino tot  el contrari.

Noltros vam optar per comprar pasta fresca, uns 250 g per a dues persones que just vam bullir tres minuts i mig en aigua i sal.  Vam preparar una salsa puttanesca sense coent amb una coserva de tomàtiga i ceba de les preparades per a l’hivern amb tomàtigues i cebes de Ciutadella, a la que vam afegir anxoves de l’Escala, fulles d’alfabega fresques, una cullerada de tàperes de Menorca i un pessic d’orenga. Vam escórrer la pasta i sense passar-la d’aigua freda la vam posar a la paella amb la salsa i la vam deixar confitar uns tres o quatre minuts i cap a la taula.

Espolsada amb un poc de formatge vell de Menorca ratllat va ser pecatto, com diuen a Itàlia.

MANI IN PASTA

Direcció: Carrer d’Alaior, 38.   07760 Ciutadella de Menorca

Movil per comandes o informació: 695 959 936

Email: maniinpasta38@gmail.com

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.