Mercadona diu adéu a les bosses de plàstics El supermercat ha substituït la tradicional bossa de plàstic per la bossa de paper, bossa de plàstic reciclat en un 50-70% i el cistell de ràfia.

Mercadona ha eliminat definitivament l’ús de les bosses de plàstics dels 49 supermercats que té a les Illes Balears, una mesura que té previst implantar a totes les seves botigues al llarg del 2019, amb l’objectiu d’afavorir els principis de l’Economia Circular impulsant la reutilització de les bosses i del plàstic reciclat.

 

Amb aquest laboratori elimina les bosses de plàstic grans i petites i introdueix com a alternativa, les de paper, i unes noves elaborades amb plàstic reciclat en un 50-70% i reutilitzables, ambdues opcions amb un cost de 10 cèntims cadascuna. La companyia també manté el cistell de ràfia per 50 cèntims.

Aquesta mesura reforça l’aposta de Mercadona per la sostenibilitat, un compromís que li va portar a ser la primera empresa del seu sector en introduir iniciatives per reduir la utilització de les bosses de plàstics d’un sol ús el 2011. I al 2010 a convertir-se en la pionera en el reciclat de plàstic amb projectes com l’abordat conjuntament amb l’interproveïdor SPBerner, d’incorporar una nova línia de parament de la llar fabricat amb el plàstic recuperat dels hivernacles.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.