OH! Cava Brut Nature Un cava jove, fresc i a molt bon preu

Aquesta setmana us proposam un cava per a gaudir de les nits d’estiu. Es tracta de l’Oh Cava Brut Nature del Caller Oliveda Capmany de la localitat gironina de Capmany i dins la DO Cava, elaborat amb les varietats de Macabeu i Xarel·lo. Elaboració i criança amb el mètode tradicional “champenoise” i una segona fermentació en bòtil amb una criança mínima de 15 mesos a la cava.

Nota de cata

  • Aspecte: Atractiu color groc pàl·lid brillant. Bimbolla fina que forma una corona de sabonera.
  • Nas: Bona intensitat aromàtica, potents aromes florals i amb molta fruita que li donen molta personalitat i intensitat.
  • Boca: Fresc, sec i afruitat. Excel·lent combinació d’acidesa i dolçor. Molt ben estructurat. Conjunt equilibrat amb bona persistència.

MARIDATGE

Hem de rompre encara més la tendència de que els caves són per a les postres, i més quan es tracta d’un brut nature, que és ideal per a combinar-lo tant amb plats de peix i marisc com de carn.

Maridarà a la perfecció amb unes escopinyes o unes ostres al natural; uns escamarlans a la graella o unes gambes a la planxa, de la mateixa manera que ens anirà a la perfecció per a peixos nobles a la graella o planxa com un anfós, un pagre o un déntol, com també amb una fregida de peix i marisc.

Si optam per les carns, marida a la perfecció amb les carns més greixoses com una porcella o un be al forn, a més de plats de carn amb salses com un entrecot al pebre o al formatge de Maó.

Si voleu saber més o comprar aquest Cava el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.