Nietro de Sommos Rosat Un monovarietal Garnatxa de la DO Calatayud

 data-srcset

Avui us recomanam un vi rosat novedós, el Nietro de Sommos, dels Cellers Sommos i que en aquest cas pertany a la DO Calatayud, una de les menys conegudes de la nostra geografia. Es tracta d’un rosat elaborat 100% amb Garnatxa procedent de vinyes velles de més de 35 anys. La verema és manual i es recull el rém en capces de 20 quilògrams. Les vinyes estan situades a una alçada de 900 metres i té una criança en mares de 4 mesos.

Nota de cata

  • Aspecte: Rosa maduixa molt brillant amb tons violacis i blavosos. Aspecte net i brillant.
  • Nas: Aromes de bona intensitat que ens recorden a fruites vermelles com la maduixa o fraula, gerds i notes florals que li aporten frescor i elegància.
  • Boca: Saborós i equilibrat. Ple de matisos en el seu pas per la boca que ens donen un vi ample i de gran frescor.

 

MARIDATGE

Estam davant un vi que ens anirà a la perfecció per acompanyar una amanida de formatge de Menorca gratinat i amb confitura de tomàtiga, o la clàssica ensalada de formatge de cabra amb anous, o aquelles que tenen un toc oriental, com també ens anirà bé per acompanyar plats d’aquesta cuina, des dels clàssics de la cuina xinesa de qualitat a les especialitat de la cuina japonesa i no sols el sushi i sashimi, sinó les elaboracions de les tabernes japoneses.

És un vi per molt encertat per acompanyar la cuina espanyola tradicional, especialment les tapes, des d’unes patates braves a un calamar a la romana, una truita de patates o una ensaladilla.

Correcte per acompanyar plats de pasta i arrossos.

Si voleu saber més o comprar aquest vi rosat el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.