El Semsum2, un vi estiuenc, fresc i afruitat Pertany a la DO Vinos de Alicante i està elaborat amb Moscatell i Macabeu

 data-srcset

Aquesta setmana us recomanam un vi un blanc elaborat amb les varietats de Macabeu i Moscatell, elaborat a la Finca La Lagunilla, a la localitat Alacantina de Villena, i que pertany a MGWines Group, del que hem sortejat diferents vins.

Es tracta d’un vi mediterrani, fresc i que es presenta en un atractiu bòtil color blau índigo o cobalt amb una etiqueta blanca on hi ha representat l’ull de peix de les antigues embarcacions de pescadors, que els hi servia com a talismà per a trobar els bancs de peix i que anava dibuixat a la proa de les barques.

Aquest vi ens convida a conèixer i viure la singularitat de dues zones vinícoles per excel·lència de la zona d’Alacant, la Marina Alta amb el seu Moscatell i el Vinalopó amb el Macabeu, que fa que aquest vi sigui ben mediterrani.

Nota de cata

  • Aspecte: Color groc pàl·lid, net i brillant.
  • Nas: Amb molta fruita, destacant notes de cítrics com la pell de taronja i tropicals com la pinya madura i el lichi amb un fons de flors blanques com la del gessamí.
  • Boca: Entrada sedosa, fresca i equilibrada acidesa i dolçor. Llarg final a fruites tropicals que ens poden recordar flaires de mango i plàtan madur per mor del Moscatell.

 

MARIDATGE

És un vi per que podem maridar amb qualsevol plat de peix blau o de marisc a la graella o a la planxa. Des d’uns escamarlans torrats i amanits amb oli d’oliva extra verge i una picada d’all i julivert, a un déntol o un anfós a la sal.

Ideal també per a calderes, panaderes i arrossos caldosos de peix i marisc, a més d’una morruda o una càntera al forn amb patates i tomàtigues d’estiu.

Acompanya bé els plats de cuina japonesa com el sushi, a més de plats amb un to de picant o espècies com els curris indis o uns tacos de peix al mes pur estil mexicà.

Si voleu saber més o comprar aquest vi la DO Vinos de Alicante el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.