MVSA Brut Rosé Un cava que enamora des del primer moment

La proposta d’avui divendres per aquest cap de setmana és el cava BRUT ROSÉ MVSA dels Cellers Vallformosa, de la DO Cava i elaborat amb les varietats de Ganatxa i Monastrell.

És un cava sorprenent, que de segur que ens enamora quan el provem i el reservarem per a ocasions ben especials o per a gaudirlo en bona companyia.

En la seva elaboració s’ha fet una primera fermentació en dipòsits d’acer innoxidable a temperatura controlada de 16 graus i una segona fermentació en botella pel Mètode Tradicionals més una criança mitjana en bòtil de 12 mesos.

Vista: Color cirera pàl·lid amb tonalitats de maduixa. Bimbolla fina i persistent que formen una corona blanca.

Nas: Elegant aroma floral i afruitat. Maduixes i gerds amb lleugeres notes de criança. Conserva molt bé l’aroma afruitat de petites fruites vermelles com la maduixa de bosc.

Boca: Paladar redó, molt femení, suau i agradable. Al pas en boca es presenta fresc, alegre i amb un elegantíssim final.

Maridatge: És un cava que podem beure tot sol en qualsevol moment, o bé com aperitiu o amb plats de peix, tant els tradicionals mediterranis com per acompanyar els de cuina asiàtica, especialment la japonesa. És una de les grans eleccions per acompanyar sushi de qualitat.

Bon company del marisc, des d’unes escopinyes del port de Maó al natural a uns berberetxos al vapor o la la graella, com és l’acompanyant ideal de pastes amb marisc com és el cas dels raviolis d’escamarlà del restaurant Smoix, per exemple. També bon maridatge amb arrossos de peix i maris, paelles de llomàntol o per acompanyar carn al forn.

Si voleu saber més o comprar aquest gran cava rosat el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.