Showcooking d’Estrella Damm a Binipreu Menorca Es comptarà amb la presència del xef italo-argentí establert a Maó, Federico Giomi

La coneguda marca de cervesa ha organitzat una exhibició gastronòmica i maridatge en directe, aquest dissabte de 12.00 a 14.00 hores al centre comercial, a càrrec del xef Federico Giomi. L’activitat és oberta i gratuïta.

La marca de cervesa Estrella Damm celebra aquest dissabte a Menorca el showcooking “Per a gustos colors”. L’esdeveniment tindrà lloc al centre comercial Binipreu Menorca amb la presència del xef italo-argentí establert a Maó, Federico Giomi, qui protagonitzarà una exhibició gastronòmica preparant 3 tapes diferents per maridar amb la cervesa rossa Estrella Damm i la sorprenent Malquerida, una cervesa vermella elaborada amb Flor de Jamaica, taronja, malta d’ordi, llúpol, blat i blat de moro.


El showcooking, obert i gratuït a totes les persones interessades (aforament limitat), començarà a les 12.00ha la sala polivalent de la segona planta del centre comercial Binipreu Menorca. Durant dues hores, els assistents podran veure al xef Giomi preparar un plat de pop a la brasa amb caviar de ceba; 1 taquito de llobarro, mango i all negre; i uns “rubiols” o crestes de gamba de Menorca, amanida de col i brins de Xile; a més de degustar aquestes tapes gastronòmiques acompanyades de cerveses Damm i descobrir nous sabors.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.