Bascarlon Rueda Sauvignon Blanc

És un vi molt apropiat pels mesos d’estiu, fresc i amb molta fruita

Bascarlon Rueda Sauvignon Blanc

Aquesta setmana hem provat un Sauvignon blanc. El Bascarlon Rueda, dels coneguts cellers “Cuatro Rayas” elaborat a la localitat vinatera de La Seca, Valladolid, coneguda per la qualitat de les seves vinyes i en les elaboracions de Verdejos i Sauvignons. És un vi molt apropiat pels mesos d’estiu, fresc, amb molta fruita i que ens convida a compatir-lo ben fresquet amb bona companyia.

Nota de cata

  • Aspecte: Groc lleuger color palla amb reflexos verd llimona.
  • Nas: Aromes de fruites tropicals amb molt bona intensitat, aromes de poma verda i plàtan. Notes d’herba fresca i albercoc.
  • Boca: Pas agradable, ample, amb notes de poma verda, plàtan i lichi. Entrada sedosa i envellutada. Records a albercoc.

MARIDATGE

És un vi per acompanyar plats de peix i marisc a la graella o bé fregits. Uns molls de roca petits, uns pedaços o fins i tot serà el company ideal per a una bona safra de serrans fregits.

Marida bé amb les calderes de peix, els arrossos caldosos, uns musclos marinera i un pop amb cebes. També plats de verdura i formatges de cabra i ovella.

Si voleu saber més o comprar aquest vi ecològic i orgànic el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/