Bascarlon Rueda Sauvignon Blanc És un vi molt apropiat pels mesos d’estiu, fresc i amb molta fruita

 data-srcset

Aquesta setmana hem provat un Sauvignon blanc. El Bascarlon Rueda, dels coneguts cellers “Cuatro Rayas” elaborat a la localitat vinatera de La Seca, Valladolid, coneguda per la qualitat de les seves vinyes i en les elaboracions de Verdejos i Sauvignons. És un vi molt apropiat pels mesos d’estiu, fresc, amb molta fruita i que ens convida a compatir-lo ben fresquet amb bona companyia.

Nota de cata

  • Aspecte: Groc lleuger color palla amb reflexos verd llimona.
  • Nas: Aromes de fruites tropicals amb molt bona intensitat, aromes de poma verda i plàtan. Notes d’herba fresca i albercoc.
  • Boca: Pas agradable, ample, amb notes de poma verda, plàtan i lichi. Entrada sedosa i envellutada. Records a albercoc.

MARIDATGE

És un vi per acompanyar plats de peix i marisc a la graella o bé fregits. Uns molls de roca petits, uns pedaços o fins i tot serà el company ideal per a una bona safra de serrans fregits.

Marida bé amb les calderes de peix, els arrossos caldosos, uns musclos marinera i un pop amb cebes. També plats de verdura i formatges de cabra i ovella.

Si voleu saber més o comprar aquest vi ecològic i orgànic el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.