Rexach Baqués Brut Rosat Reserva

La família Rexach Baqués que elabora caves des de 1910

Rexach Baqués Brut Rosat Reserva

Avui dissabte de Sant Bartomeu començarem ses festes de Ferreries recomanant-vos un cava sensual, fresc i molt apte per a disfrutar-lo ben fresc les nits d’estiu en bona companyia. Es tracta del Rexach Baqués Brut Rosat Reserva, elaborat amb Pinot Noir 100% i envellit un mínim de 15 mesos. Aquest Cava amb DO està elaborat per la família Rexach Baqués que elabora caves des de 1910 a la localitat de Guardiola de Font-Rubí i té 85 punts a la Guía Peñín.

Nota de cata

  • Aspecte: Atractiu color rosat o melicotó pàl·lid. Net i brillant
  • Nas: Notes elegants de fruites vermelles, molt subtil i elegant. Hi trobam un fons de confitura de cítrics
  • Boca: Fresc, sec i afruitat. Bouquet de cideres i maduixes. Bombolla fina, delicada i fresca.

MARIDATGE

Els caves rosats són excepcionals per a les nits d’estiu i més quan es tracta d’un gran cava d’elaboració artesana com aquest Rexach Baqués amb 4 generacions d’elaboradors en el seu bagatge.

És un cava que ens anirà de perla per acompanyar unes cloïsses a la marinera o bé uns musclos a la menorquina amb pa ratllat all i julivert. Ideal per acompanyar calderes i calderetes, especialment una de rap i escamarlans, com també marida a la perfecció amb les carns blanques com les de conill i les de pollastre, pel que acompanyarà un conill amb cebes o amb pebres vermells, i unes pilotes amb salsa d’ametlles, com també uns calamars al forn a la menorquina.

És també una bona opció per a un sopar a la fresca de coques amb tomàtiga, amb pebres o amb sofregit, i com no, acompanyant unes albergínies o carabassonets plens.

També per a brindar en bona companyia les llunes plenes de l’estiu.

Si voleu saber més o comprar aquest Cava amb DO està elaborat per la família Rexach Baqués amb 85 punts a la Guía Peñín, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/