Els raviolis d’escamarlà del restaurant Smoix Un dels clàssics de la nova cuina menorquina

Hi ha plats que es queden per sempre en la teva memòria gastronòmica, que et fan tornar una i altra vegada al mateix restaurant per a tastar-los, provar-los, degustar-los, viurer-los… Un d’aquests plats són els raviolis d’escamarlà del restaurant Smoix a Ciutadella que cuina magistralment Miquel Sànchez Planas, cuiner de l’any 2017 per l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes Balears, i que són tot un clàssic a la carta d’aquest restaurant de referència a l’illa de Menorca.

Miquel Sànchez a la cuina i la seva parella Vianey a la sala són el tàndem perfecte d’aquest temple de la nova cuina menorquina, que a la carta d’aquest estiu ens sorpren també amb la fussió de la cuina menorquina amb la mexicana, però d’açò ja en xerrarem en els propers dies. De moment feim aquesta pincellada per a obrir boca, per a fer gana d’un dels plats que ara per ara ja està considerat com un dels clàssics de la nova cuina menorquina i que s’ha de provar quan es va a Smoix.

Textura, sabors, melositat, cruixent, explosió, frescor, tècnica… Millor no es quedin llegint i imaginant i vagin a provar-los, val la pena.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *