Sakana, un dels millors restaurants japonesos de Palma

Situat al carrer Simó Ballester, 7 cantonada amb el carrer de Menorca

Sakana, un dels millors restaurants japonesos de Palma

El Sakana està considerat com un dels millors restaurants japonesos de Palma, situat entre el Passeig Mallorca i Avda Argentina, destaca per la seva bona qualitat en el producte i les seves creacions en sushi, sushi rolls  també pels seus harumakis, tàrtars, gyosas i niguiris entre altres elaboracions de la cuina nipona.

Un dels clàssics que s’han de provar i que és, personalment, un dels millors de Mallorca és el seu tàrtar de salmó, que per 10,40 euros t’ofereix un entrant de qualitat per a compartir entre 2 i 3 persones, que de segur causa adicció. També destaca la seva tempra de llagostins i la tempura Moriawase, a més de la tempura de verdures.

Entre els seus sushi rolls, les meves recomanacions són: Ebiten Roll (tempura de llagostí, avocat i salsa picant); Fresh Paradise (llagostí, avocat, cobrómbol i salmó fumat).

Hot Philadelphia (salmó i formatge philadelphia flambejat); Lobster Roll (llomàntol, wasabi, mahonesa, shitake, avocat, cobrómbol i tapat amb tobiko).

El meu preferit i que mai sol mancar a les meves comandes, el Salmon Skin Roll, únic al Sakana i que és una vertadera creació: Pell de salmó, cobrómbol i tapat amb salmó flambejat. Tota una delícia.

Hi ha un bon servei a taula i la seva carta de vins té bones referències i a més a més a molt bon preu, com per exemple el “Perfum”, dels Cellers Can Sumoi, un vi natural d’alçada de la Serra de l’Home a 17,50 euros.

El preu mitjà amb beguda i postre ronda entre els 30/35 euros, tot tractant-se d’un japonés de qualitat.