Diumenge 19, degustació a l’AgroMaó de síndria i meló! Cal recordar que al mercat AgroMaó trobareu productes de finques que tenen un aval de bones pràctiques

Síndria i meló són fruites típicament estiuenques. Dolces, ben sucoses i refrescants, són perfectes per un dia de calor. Aquest diumenge, 19 d’agost, de les 11.30h a les 12.30h podreu tastar-ne de finques amb acord de custòdia, al mercat agrari AgroMaó (Plaça Reial, Maó).

Cal recordar que al mercat AgroMaó trobareu productes de finques que tenen un aval de bones pràctiques, ja sigui perquè tenen la certificació ecològica, un acord de custòdia agrària o que reben el Contracte Agrari Reserva de la Biosfera. Aquest estiu, s’han organitzat diferents activitats en el marc del mercat per a dinamitzar-lo i apropar la gent a aquests productes compromesos amb les bones pràctiques.

Es Capell de Ferro i Santo Domingo són les dues parades amb acord de custòdia i certificació ecològica que cada diumenge podeu trobar a la plaça. Embotits, verdures i fruites que, a més d’alimentar les persones, també alimenten els valors naturals de l’illa. La síndria i el meló que podreu tastar són d’aquestes dues finques.

Aquesta activitat s’emmarca dins el programa de custòdia agrària que desenvolupa el GOB amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Maó.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.