Diumenge 19, degustació a l’AgroMaó de síndria i meló! Cal recordar que al mercat AgroMaó trobareu productes de finques que tenen un aval de bones pràctiques

Síndria i meló són fruites típicament estiuenques. Dolces, ben sucoses i refrescants, són perfectes per un dia de calor. Aquest diumenge, 19 d’agost, de les 11.30h a les 12.30h podreu tastar-ne de finques amb acord de custòdia, al mercat agrari AgroMaó (Plaça Reial, Maó).

Cal recordar que al mercat AgroMaó trobareu productes de finques que tenen un aval de bones pràctiques, ja sigui perquè tenen la certificació ecològica, un acord de custòdia agrària o que reben el Contracte Agrari Reserva de la Biosfera. Aquest estiu, s’han organitzat diferents activitats en el marc del mercat per a dinamitzar-lo i apropar la gent a aquests productes compromesos amb les bones pràctiques.

Es Capell de Ferro i Santo Domingo són les dues parades amb acord de custòdia i certificació ecològica que cada diumenge podeu trobar a la plaça. Embotits, verdures i fruites que, a més d’alimentar les persones, també alimenten els valors naturals de l’illa. La síndria i el meló que podreu tastar són d’aquestes dues finques.

Aquesta activitat s’emmarca dins el programa de custòdia agrària que desenvolupa el GOB amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Maó.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *