El conseller Negueruela visita les empreses Flor de Sal i Formatges Grimalt El conseller de Treball ha volgut destacar la importància de les empreses productores de les Illes Balears

El conseller Iago Negueruela ha visitat les empreses Flor de Sal, al terme municipal de Campos, i Formatges Grimalt, a Llombards, Santanyí. El director general de Política Industrial, Manel Porras, i la directora general de Comerç i Empresa, Pilar Sansó, han acompanyat el conseller durant les visites, per tal de conèixer de primera mà els processos de fabricació d’aquestes empreses mallorquines.

La primera de les visites ha tingut lloc a les instal·lacions de Flor de Sal, on els responsables de l’empresa han explicat com es du a terme el procés de salinitizació, la conservació i tractament de la sal. Aquesta empresa conserva el caràcter familiar i compta amb una àmplia varietat de productes. Ha estat guardonada amb diferents premis i reconeixements per la qualitat del seu producte, que té una especial importància en el sector gastronòmic de les Illes Balears.

La segona visita ha tingut lloc a Formatges Grimalt, a Llombards, on els responsables de l’empresa han rebut el conseller i els directors generals, per a acompanyar-los a conèixer el procés de fabricació des de l’inici fins al procés de curació i comercialització del producte.

Es tracta de formatge de vaca, elaborat amb producte balear i que pràcticament es concentra al 95% en el mercat autonòmic, per exemple, en hostaleria i restauració.

El conseller de Treball ha volgut destacar la importància de les empreses productores de les Illes Balears, que generen un elevat valor afegit i ha volgut recordar que des de la Conselleria s’han creat línies d’ajudes a la modernització industrial i a la internacionalització, que generen una inversió molt superior i ajuden a la dinamització de l’economia.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.