La porcella amb cítrics del Mon Restaurant La mà i la tècnica de Felip Llufriu presents en aquest plat estrella de la carta d'estiu

Anar a Mon Restaurant és sempre un plaer pels sentits i gaudir de la gran gastronomia de mans d’un dels mestres de la nova cuina menorquina, Felip Llufriu que sempre ens sorpren amb les seves propostes on el producte és sempre el protagonista, juntament amb una tècnica culinaria única a l’illa.

Aquest mes de juliol hem fet la nostra visita a aquest temple de la nova cuina menorquina, i no ens ha decebut.

Entre els plats que hem provat, destacar -perquè potser som un amant del porquim- la seva porcella sense ossos, cuita a baixa temperatura i que acompanya amb una salsa de cítrics que fa que aquest plat, que ha de semblar més propi de la tardor i l’hivern es converteixi en una proposta delicadament meravellosa, de sabors i textures per a una nit d’estiu.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.