Baleària

Villa Wolf Gewürztraminer, un vi alemany que marida amb la cuina mediterrània i asiàtica

Avui us recomanam un vi alemany, el Villa Wolf Gewürztraminer, dels prestigiosos cellers de Loossen Bros, a la regió vinícola de Pfal, on els raïms maduren lentament entre les montanyes de Haardt i el riu Rhin i s’elaboren aquests vins des de 1756

Nota de cata

  • Aspecte: Color groc intens amb espurnes daurades propis dels vins elaborats a climes freds.
  • Nas: Molt aromàtic amb records a roses i flors fresques com el gessamí. Subtil i fresc.
  • Boca: Madur, aromàtic amb un perfecte equilibri entre dolçor i acidesa. Deliciós, sucós, amb textura suau i dolçor agradable. Aromes lleugerament especiats i pètals de rosa a més de lichi, albercoc i pell de taronja.

 

MARIDATGE

És un vi per que podem prendre com aperitiu o amb plats de marisc cru com unes escopinyes, a més d’acompanyar arrossos mariners; plats de pasta on predominin les salses de crema de llet i també per acompanyar bolets a la planxa.

És el vi ideal per acompanyar plats de cuina asiàtica, des del sushi japonès o un tataki de tonyina als curris de l’Índia, o bé qualsevol plat amb un toc de coent, com un pop a la gallega a plats de cuina mexicana.

També ens anirà de meravella per acompanyar formatges vells, i forts com un Rocafort, Camenbert, Cambozola o un Cabrales.

Si voleu saber més o comprar aquest vi alemany, que de veritat us sorprendrà agradablement, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.