Villa Wolf Gewürztraminer, un vi alemany que marida amb la cuina mediterrània i asiàtica

Villa Wolf Gewürztraminer, un vi alemany que marida amb la cuina mediterrània i asiàtica

Avui us recomanam un vi alemany, el Villa Wolf Gewürztraminer, dels prestigiosos cellers de Loossen Bros, a la regió vinícola de Pfal, on els raïms maduren lentament entre les montanyes de Haardt i el riu Rhin i s’elaboren aquests vins des de 1756

Nota de cata

  • Aspecte: Color groc intens amb espurnes daurades propis dels vins elaborats a climes freds.
  • Nas: Molt aromàtic amb records a roses i flors fresques com el gessamí. Subtil i fresc.
  • Boca: Madur, aromàtic amb un perfecte equilibri entre dolçor i acidesa. Deliciós, sucós, amb textura suau i dolçor agradable. Aromes lleugerament especiats i pètals de rosa a més de lichi, albercoc i pell de taronja.

 

MARIDATGE

És un vi per que podem prendre com aperitiu o amb plats de marisc cru com unes escopinyes, a més d’acompanyar arrossos mariners; plats de pasta on predominin les salses de crema de llet i també per acompanyar bolets a la planxa.

És el vi ideal per acompanyar plats de cuina asiàtica, des del sushi japonès o un tataki de tonyina als curris de l’Índia, o bé qualsevol plat amb un toc de coent, com un pop a la gallega a plats de cuina mexicana.

També ens anirà de meravella per acompanyar formatges vells, i forts com un Rocafort, Camenbert, Cambozola o un Cabrales.

Si voleu saber més o comprar aquest vi alemany, que de veritat us sorprendrà agradablement, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/