La Cocina China, nova proposta asiàtica a Palma Plats grans, bona qualitat i bon preu

En el nostre darrer viatge a Palma hem optat per a un restaurant econòmic i familiar, on hi poguem anar amb al·lots i no tinguem un ensurt després de demanar el compte.

Al Carrer Aragó, 33, a 5 minuts caminant des del Corte Inglés de les Avingudes hi ha “La Cocina China” que ens ofereix cuina asiàtica, i també diferents plats de cuina vegetariana i que darrerament s’està posicionant com un dels restaurants de cuina chinesa de moda a la capital balear.

La decoració és potser una mica barroca, molt a l’estil oriental, però hi ha netedat i servei amable. La carta, com sol passar a aquests tipus de restaurants és molt extensa, però les opcions de menús valen la pena. Noltros vam optar pel de 12,50 euros, amb tres plats, postre i beguda. Les opcions per a triar son nombroses i variades. Els plats, quan t’els porten a taula són ben abundants. Hi ha també un altre menú amb bones opcions i qualitat per a 9,50 euros.

Un altre punt a destacar és que els plats són diferents a altres restaurants chinesos de la zona.

Hi vam anar tres persones i vam optar per a una témpura de verdures de l’hort, variada, cruixent i abundant, un rotllets de mango, que estaven espectaculars i a la vegada molt originals, i la típica ensalada chinesa, que també era variada i amb els productes ben frescs.

Per a compartir a taula i com a segona opció del menú el sempre present arròs tres delicies; un arròs fregit amb vedella i uns fideus cruixents amb pollastre al curry.

Els principals, un chop suey de llagostins, molt ben elaborat i amb verdures chineses ben preparades; un wok de vedella amb salsa Tieban, saborós, original i que no et deixa indiferent. També vam provar un dels clàssics de la cuina cantonesa, el pollastre amb ametlles. Ben elaborat, racció abundant i ben servit.

A més d’aquest menú de 12,50 €, n’hi ha un de nit per a 15€ i altres més especials i elaborats com el menú de degustació per 23€ que inclou botella de vi.

FITXA TÈCNICA

Direcció:  Carrer Aragó, 33 · Palma

Teléfono: Highlights info row image 971 465 888

Horari: Obert cada dia de 12 h a 16 h i de 20 h a 00.15 h

Menús: Menú del día: 12€. Menú Nit: 15€. Menú degustació: 23€.

Carta: Preu mitjà aproximat 15-25€ p/p

Serveis: Servei per a emportar-se a casa (Take Away). No fan entrega a domicili.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *