La Cocina China, nova proposta asiàtica a Palma Plats grans, bona qualitat i bon preu

En el nostre darrer viatge a Palma hem optat per a un restaurant econòmic i familiar, on hi poguem anar amb al·lots i no tinguem un ensurt després de demanar el compte.

Al Carrer Aragó, 33, a 5 minuts caminant des del Corte Inglés de les Avingudes hi ha “La Cocina China” que ens ofereix cuina asiàtica, i també diferents plats de cuina vegetariana i que darrerament s’està posicionant com un dels restaurants de cuina chinesa de moda a la capital balear.

La decoració és potser una mica barroca, molt a l’estil oriental, però hi ha netedat i servei amable. La carta, com sol passar a aquests tipus de restaurants és molt extensa, però les opcions de menús valen la pena. Noltros vam optar pel de 12,50 euros, amb tres plats, postre i beguda. Les opcions per a triar son nombroses i variades. Els plats, quan t’els porten a taula són ben abundants. Hi ha també un altre menú amb bones opcions i qualitat per a 9,50 euros.

Un altre punt a destacar és que els plats són diferents a altres restaurants chinesos de la zona.

Hi vam anar tres persones i vam optar per a una témpura de verdures de l’hort, variada, cruixent i abundant, un rotllets de mango, que estaven espectaculars i a la vegada molt originals, i la típica ensalada chinesa, que també era variada i amb els productes ben frescs.

Per a compartir a taula i com a segona opció del menú el sempre present arròs tres delicies; un arròs fregit amb vedella i uns fideus cruixents amb pollastre al curry.

Els principals, un chop suey de llagostins, molt ben elaborat i amb verdures chineses ben preparades; un wok de vedella amb salsa Tieban, saborós, original i que no et deixa indiferent. També vam provar un dels clàssics de la cuina cantonesa, el pollastre amb ametlles. Ben elaborat, racció abundant i ben servit.

A més d’aquest menú de 12,50 €, n’hi ha un de nit per a 15€ i altres més especials i elaborats com el menú de degustació per 23€ que inclou botella de vi.

FITXA TÈCNICA

Direcció:  Carrer Aragó, 33 · Palma

Teléfono: Highlights info row image 971 465 888

Horari: Obert cada dia de 12 h a 16 h i de 20 h a 00.15 h

Menús: Menú del día: 12€. Menú Nit: 15€. Menú degustació: 23€.

Carta: Preu mitjà aproximat 15-25€ p/p

Serveis: Servei per a emportar-se a casa (Take Away). No fan entrega a domicili.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.