Vadevi estrena edició a les Illes Balears El diari dels vins catalans crea Balears Vadevi, una nova capçalera per informar dels cellers de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera

A banda i banda del mar, vinyes. Aquí i allà, Vadevi. Una dècada després de néixer, el diari estrena edició amb Balears Vadevi, un nou mitjà pensat i escrit des de les Illes que es presenta aquest dillluns, 2 de juliol, al Gran Hotel CaixaFòrum Palma, però que ja es pot consultar i seguir a les xarxes socials. Balears Vadevi neix en un moment d’eclosió dels vins de les Illes Balears. Es multipliquen els projectes, s’expansiona el mercat exterior i els vins cada cop són més valorats tant pels professionals de la restauració o la distribució com per la pròpia societat que els acull.

Balears Vadevi engega amb l’experiència del que és, segurament, el territori vitivinícola que més s’assembla al de les Illes Balears: Catalunya. En aquest sentit, els vins mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterers formen part d’una constel·lació equivalent a la catalana, que trencarà tòpics i obrirà un ventall enorme de possibilitats, entre les quals l’enoturisme n’és una columna essencial.

Informativament, Balears Vadevi arrenca amb l’impuls de la responsable periodística del grup, Margalida Ripoll, de la directora de l’àrea de Mallorca, Magdalena Mesquida, del de Menorca, David Baret, i del d’Eivissa i Formentera, Pablo Sierra. Tot això, amb la direcció comercial de Zaida Torregrosa, el suport de l’estructura de Vadevi i les possibilitats tècniques i de difusió del grup El Món, un dels capdavanters de la informació general a Catalunya, amb centenars de milers de seguidors a les xarxes socials.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.