Participa a la Mostra de Cuina Menorquina 2018  Pots inscriure't fins el 13 de juliol!

 data-srcset

Com participar:
La participació a la Mostra de Cuina Menorquina està oberta a tots els restaurants de la nostra illa. Durant els deu dies que dura la Mostra, els restaurants participants han d’oferir per a l’ocasió:

  • “Menú Mostra” (a preu fix de 17 €, IVA inclòs, beguda no inclosa)
  • “Menú Gastronòmic” (a preu lliure) consistents en plats de cuina menorquina tradicional o de nova creació basats en producte local
  • Tots dos Menús
  • Campanya promocional de la Mostra:

L’Associació de Restauració de Menorca realitzarà una campanya promocional a l’illa, i com a novetat, aquest any es realitzaran diferents accions promocionals a Mallorca.

La campanya de publicitat inclourà publicitat en:

· Mitjans digitals, RRSS i blocs especialitzats
· Ràdio, Diaris tradicionals,
· Edició d’un vídeo promocional
· Cartells i web pròpia
· Edició de 10.000 llibres amb informació de l’esdeveniment, restaurants participants i oferta gastronòmica de cada un.

Raons per participar a la Mostra de Cuina Menorquina:

1. Mínima inversió: una petita quota li dóna dret a:

· Participar 10 dies en l’esdeveniment gastronòmic, al costat d’altres de Restaurants de la nostra illa.
· Incloure al seu establiment en una gran campanya de publicitat.
· Presència en el llibre de la Mostra (10.000 unitats), cartells, anuncis en premsa i ràdio, gran campanya en xarxes socials, etc. durant la Mostra, oficines d’informació i punts d’atracció turística, promoció en els hotels de l’illa i campanya de promoció a Mallorca.
· Presència a les webs www.mostradecuinamenorquina.comwww.menorcarestaurants.comamb informació de la seva Restaurant durant tot l’any i altres elements que l’identificaran com a participant, així com en xarxes socials i portals gastronòmics.

2. El públic anirà al seu Restaurant per gaudir “in situ” de l’ambient i de la gastronomia, tant amb el “Menú Mostra” com amb altres menús que prepari per a aquest esdeveniment. D’aquesta manera coneixerà el seu establiment a més de la seva cuina.

3. I participant en aquest esdeveniment, si encara no està associat, tindrà dret a ser associat de l’Associació de Restauració de Menorca de forma gratuïta fins a final d’any i aprofitar més múltiples avantatges.

inscripcions:

Si voleu participar, pot tramitar el formulari d’inscripció adjunt o contesti a aquest formulari en línia:

Contestar al Formulario Online

Data límit Inscripció: abans del 13 de juliol
E-mail d’enviament formulari pdf: info@menorcarestaurants.com o menorca@caeb.es

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.