Presentada la segona edició de la “Guía Matoses”

 data-srcset

El celler Binifadet, ha estat el lloc escollit per a la presentació de la segona edició de la Guía Matoses 2018-2019, los 100 mejores restaurantes de Menorca, elaborada pel crític gastronòmic Borja Beneyto,  Matoses.

Es tracta d’una publicació de 170 pàgines amb descripcions i qualificacions dels que per a Matoses són els millors fogons de l’illa de Menorca. La guia té un preu de 6 euros i es pot adquirir a les llibreries i als restaurants de Menorca que han estat elegits sota el criteri del reconegut crític gastronòmic resident ara a Menorca.

L’acte va comptar amb la presència del prestigiós cuiner  Quique Dacosta,  amb 3 estrelles Michelin amb el seu restaurant de Dénia (Alacant).

Borja Matoses i Quique Dacosta foren els protagonistes d’un interessant col·loqui sobre els diferents aspectes de la gastronomia i sobre què es cou culinàriament parlant a l’illa de Menorca.

La cita, organitzada pel diari Menorca, va comptar amb una àmplia representació del sector de la gastronomia de l’illa, que també va participar activament en el col·loqui.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.