Pop amb cebes

Ingredients:un pop d’un quilo, més o manco, 1 quilo de cebes, 2 pebres verds, 2 fulles de llor, 4 alls, 1 copa de vi blanc sec, pebre bo, oli d’oliva i sal.

El pop que hem d’emprar per fer aquesta recepta l’haurem tingut congelat tres o quatre dies com a mínim, i el vespre abans de cuinar-lo el descongelarem a temperatura d’ambient o a la part baixa de la gelera.

Un cop tinguem el pop descongelat, posarem una olla amb aigua i sal al foc i quan bulli hi escaldarem el pop tres o quatre vegades. Després el deixarem bullir una mitja hora. Seguidament el traurem de l’olla i el tallarem a bocins de tres o quatre centímetres i els reservarem en calent.

Dins un tià de terra, amb un bon raig d’oli hi posam les cebes tallades a rodelles i les salpebram, deixam que es confitin a foc lent i després hi afegim el pebre verd i els alls tallats a dauets i els trossos de pop. Hi afegim la copa de vi blanc i deixam que cogui a poc a poc. Si veim que es beu el suc, hi podem afegir més vi o aigua. De tant en tant ho anem remenant per tal que no s’aferri. Ha de coure ben bé una hora per tal que la ceba es ben fongui i el pop sigui ben fluix.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.