Pilotes de llagosta

Estam en ple mes de juny, més per excel·lència de la cuina de la llagosta. Si volem recuperar una recepta antiga, del segle XVIII, podem provar de fer aquestes pilotes de llagosta de Fra Roger.

Marga Nuevo s’atreveix amb la recepta 141 de Art de la Cuina, aquesta vegada, unes pilotes, però ella substitueix la llagosta per llomàntol. Aquesta és la seva recepta.

Ingredients: • 500 g de polpa picada en cru de llamàntol, llagostins o llagosta • 80 g de pa ratllat • 50 g de maonesa • 1 ou sencer batut • 1 cullerada de coriandre o julivert • 1 cullerada de pebre de Jamaica.

Elaboració: Amb tots els ingredients dins un bol, amb l’ajuda d’una espàtula, formem una massa homogènia, i amb ella fem pilotes de mida mitjana o petita, segons la vostra elecció. Posem la barreja a la gelera per espai de dues hores perquè quedi consistent. Treure de la nevera, enfarinar lleugerament i fregir en oli calent. Reservar i mentrestant podem fer una salsa amb un brou de peix i llomàntol amb el que s’havia fet una caldera i havia sobrat una mica. Posar dues cullerades de farina d’ametlla al brou i deixar reduir i espessir. Posar una mica de sal i pebre, afegir les pilotes i que es cogui tot junt uns 10 minuts.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.