Menjar blanc, les postres més típiques de les festes de Sant Joan a Ciutadella

Ingredients:1 litre de llet sencera, 250 g de sucre, la pell d’una llimona -sols la part groga-, 1 canó de canyella, 100 g de Maizena o de farina d’arròs.

Elaboració:Dins una olleta bullirem la llet, menys mig got que reservam, amb la canyella, la pell de llimona i el sucre. Quan arranqui el bull, davallam el foc i afegim la Maizena que prèviament haurem dissolt dins el mig got de llet que hem reservat i a foc ben dolç remenant en tot moment fins que quedi ben espessa, entre tres i cinc minuts, no més. La ficam tot d’una dins una safata o palangana, la deixam refredar i la posam a la gelera un parell d’hores abans de servir-la.

Abans de servir, espolsam al damunt amb canyella en pols i la podem acompanyar, tal i com es feia antigament, de crespellets.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.