Ravoles de bacallà de Fra Roger Adaptades pel cuiner Joan Bagur, de Rels Restaurant

Joan Bagur, xef del Restaurant Rels, de Ciutadella, fa preparar per l’extra de cuina de Nadal del Setmanari El Iris de 2014, les ravoles (bunyols) de bacallà de Fra Roger, la recepta núm. 150 del llibre Art de la Cuina.

Ingredients: • 2 kg de bacallà dessalat • 225 g de formatge tendre Mahón-Menorca • 250 g de pa rallat • 7/8 ous • c / s julivert • c / s safrà • c / s menta • 50 g d’oli d’oliva • Mantega de porc o oli per fregir • sucre.

Elaboració: És molt fàcil. Es tracta de bullir el bacallà i escórrer, treure la pell i les espines i picar en un morter amb el pa rallat i els altres ingredients. Finalment, afegir els ous i pastar fins que quedi una massa homogènia i més o menys fina. Fer les pilotes amb les mans i fregir. Un cop fregides, escórrer l’excés de greix i arrebossar en sucre blanc.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.