Riesling 2017 de Bodegas Monóvar És un vi que en va perfecte per a prendrer-lo tot sol com aperitiu mentres esperam un dinar o un sopar

Aquesta setmana us xerrarem d’un vi molt especial, el Riesling 2017 de Bodegas Monóvar del prestigiós MGWinesGroup. Aquest vi procedeix de les vinyes de Riesling més meridionals d’Europa i produeix un vi d’excepcional qualitat. Hem de tenir en compte que el raïm Riesling és una varietat aclimatada als climes freds com els d’Alemanya, Àustria i Suïssa, entre altres que en són els seus principals productors, mentres que aquest Riesling ha estat produït entre la Llacuna de Salinas i el Vall de Mañán, a la província d’Alacant

Nota de cata

  • Aspecte: Blanc pàl·lid i brillant. Molt elegant en copa que ha de ser de boca petita. No apte en copes de baló.
  • Nas: Aromes intensos a flors blanques, poma verda i tocs de llorer. Hi trobarem també aromes de fruites exòtiques com el lichi.
  • Boca: Sec afruitat, lleuger, brillant. Bon pas per boca. Encertat equilibri entre acidesa i dolçor.

MARIDATGE

És un vi que en va perfecte per a prendrer-lo tot sol com aperitiu mentres esperam un dinar o un sopar. Marida a la perfecció amb el peix i el marisc. Des d’una caldereta de llagosta a unes gambes a la planxa o frites amb alls. Acompanyat ideal per a unes ostres o unes escopinyes al natural, a més de plats de peix greixosos com un anfós o un llobarro salvatge a la sal. Ideal per a una paella cega de marisc. També marida bé amb plats vegetals i fins i tot amb fruites.

Si voleu saber més o comprar aquest vi ecològic i orgànic el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *