Baleària

Riesling 2017 de Bodegas Monóvar És un vi que en va perfecte per a prendrer-lo tot sol com aperitiu mentres esperam un dinar o un sopar

Aquesta setmana us xerrarem d’un vi molt especial, el Riesling 2017 de Bodegas Monóvar del prestigiós MGWinesGroup. Aquest vi procedeix de les vinyes de Riesling més meridionals d’Europa i produeix un vi d’excepcional qualitat. Hem de tenir en compte que el raïm Riesling és una varietat aclimatada als climes freds com els d’Alemanya, Àustria i Suïssa, entre altres que en són els seus principals productors, mentres que aquest Riesling ha estat produït entre la Llacuna de Salinas i el Vall de Mañán, a la província d’Alacant

Nota de cata

  • Aspecte: Blanc pàl·lid i brillant. Molt elegant en copa que ha de ser de boca petita. No apte en copes de baló.
  • Nas: Aromes intensos a flors blanques, poma verda i tocs de llorer. Hi trobarem també aromes de fruites exòtiques com el lichi.
  • Boca: Sec afruitat, lleuger, brillant. Bon pas per boca. Encertat equilibri entre acidesa i dolçor.

MARIDATGE

És un vi que en va perfecte per a prendrer-lo tot sol com aperitiu mentres esperam un dinar o un sopar. Marida a la perfecció amb el peix i el marisc. Des d’una caldereta de llagosta a unes gambes a la planxa o frites amb alls. Acompanyat ideal per a unes ostres o unes escopinyes al natural, a més de plats de peix greixosos com un anfós o un llobarro salvatge a la sal. Ideal per a una paella cega de marisc. També marida bé amb plats vegetals i fins i tot amb fruites.

Si voleu saber més o comprar aquest vi ecològic i orgànic el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.