Arròs caldós dins es tià de terra a Mr. Jaume Cuina marinera menorquina al Lago de Cala en Bosch

Diumenge passat vam anar a Mr. Jaume, un dels meus restaurants preferits al port esportiu de Cala en Bosch, i seguint les recomanacions de Jaume Mesquida, fill, vam provar l’arròs caldós mariner que elaboren a la menorquina, cuit dins un tià de terra cordat, on no hi manquen les gambes vermelles de Ciutadella, els escamarlans i la sípia.

Mr. Jaume és tot un clàssic de la cuina marinera menorquina al Lago de Cala en Bosch, i destaca pels seus arrossos i calderes, a més dels seus peixos al forn a la menorquina com la ratjada o la rotja (cap-roig).

Bona atenció i servei a taula a més d’una curta, però ben estructurada carta de vins.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *