Fetge amb cebes

Ingredients: 1 quilo de fetge de porc o de vedella, 2 quilos de cebes, 2 tomàtigues de ramellet, 4 grans d’all, 1 got de vi blanc sec, pebre bord dolç, pebre negre, 1 fulla de llorer, sal i oli d’oliva.

Elaboració: Dins un tià de terra amb un gotet d’oli d’oliva sofregim les cebes tallades en rodelles ben fines i ben salades. Quan comencin a suar, hi afegim el fetge tallat a bocinets i salpebrat, la fulla de llorer i ho deixem que es faci a poc a poc. A mitja cocció hi afegim el got de vi blanc i pujam el foc per tal d’evaporar l’alcohol. Quan estigui ben apunt, ho espolsam amb pebre bord dolç, hi feim un parell de remenades i ja ho podem servir a taula.

Nota: També hi podem posar una bona picada d’all i julivert mesclada amb el pebre bord.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.