Les dolses i la seva recepta

Les dolses estan fetes de sucre i llevat de blanc d’ou o d’almívar i blanc d’ou les blanques i amb una crema o xarrup pètals de rosa les rosades. És una elaboració manual i a la vegada complicada. Fins i tot hi ha dies que no volen sortir, i per molt que vulguis no surten de cap manera. Diuen que el principal secret per a fer unes bones dolses són els ous, que han de ser de gallines de Ciutadella o de qualsevol poble que les elabori, i millor si són d’aquelles que pasturen per dins es pati des lloc i que alimenta madona. No fetes amb ous en pols o proteina. També el sucre ha de ser de qualitat.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.