Els arrossos de Sa Figuera Uns dels millors del port de Ciutadella

El restaurant Sa Figuera, al port de Ciutadella és tot un clàssic de la cuina marinera a Menorca i destaca per la seva ubicació al moll antic de Baixamar amb una terrassa privilegiada.

La cuina de Sa Figuera és la cuina dels amants del peix i marisc, de les calderes i calderetes i, especialment, dels arrossos mariners, tant caldosos com les paelles, de les que n’és tot un referent.

Vam optar en la nostra visita a Santiago Abelairas, que enguany a més de Sa Figuera, gestionarà El Ancla, per a demanar la paella sega de peix i marisc, en una encertada combinació d’arròs, amb el seu sofregit i fumet, rap, gamba vermella i sípia, amb el gra de cocció de l’arròs perfecte i molt gustós.

Com a gallec que és ens va recomanar un Pazo de Barrantes que marida bé amb els plats de marisc. Cal destacar que Sa Figuera té una bona carta de vins i caves, amb diferents denominacions d’origen.

Com entrants vam prova la seva fondue d’espàrrecs verds i llagostins amb formatge de Menorca i els calamarsets amb botifarró negre.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *