El Rincón de Barru, bon menjar aprop del Conservatori de Música Situat a la barriada del Camp Redó de Palma ofereix cuina de mercat i casolana

El Rincón de Barru és un d’aquells restaurants que es troba a la barriada des Camp Redó, proper al Conservatori de Música de les Illes Balears, entre el carrer Alfons el Magnànim i la Carretera de Valldemossa, davant el parc de Ses Fonts, al carrer Miquel Arcas.

És un restaurant especialitzat en carns i peixos, i destaca també per les seves tapes i entrants, a més dels arrossos com el de llomàntol. Tant els plats com el servei son bastant correctes i bona relació qualitat preu. Cuina casolana, mediterrania i de mercat. Potser el que notes a faltar són més referències de vins a la bodega.

Entre les recomanacions hi ha el pop a la planxa estil Barru, que és un pop sencer molt ben presentat i cuinat; les croquetes de rap i gambes, calamar en témpura, les torrades de foie i els seus ous estrellats amb pernil i patates fregides, o els seus canelons de coa de bou, si el que volem és fer una picada.

Els amants de les carns tenen allà els entrecots de vermella gallega, el de cebón i la mitjana de cebón. És totalment recomanable, i a bona relació qualitat preu (21,50€) el llomillo de vadella vermella gallega a la planxa amb foie.

Pels que els hi agrada més el peix, descatar el bacallà gratinat amb sobrassada i mel, el gall de sant Pere amb cebai el turbot fresc a l’estil de Barru.

El preu mig per persona està al voltant dels 23 euros, sense beguda.

És recomanable reservar, especialment les nits de cap de setmana

FITXA TÈCNICA

El Rincón de Barru – Tel: 871 23 12 15

Carrer Miquel Arcas, 2 07010 Palma

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.