Baleària

Padró & CO, una gran gama de vermuts Els podràs trobar a 4 Sentidos Gastronómicos

Que el vermut està de moda és més que un fet. Poc a poc van obrint vermuteries, es recupera l’hora del vermut amb les seves tapes, que poden anar des de les olives farcides d’anxova i unes patates xurres, a tot un ventall de tapes elaborades com l’ensaladilla, la sípia amb salsa, les pilotes, a més dels clàssics estatals com la truita de patata, el pop a la gallega, o bé optar també pels enllaunats de qualitat com els musclos escabetxats,  les escopinyes de gallet (berberechos), cloïsses o navalles…

Aquesta setmana hem descobert un vermut que de segur es posarà de moda, no sols per la seva atractiva botella i disseny de la mateixa, sinó per la qualitat de la seva elaboració, que té l’aval de la prestigiosa casa Torres.

Es tracta de la col·lecció de vermuts Patró & Company fundada a Tarragona al 1886, quan es van posar de moda els vermuts catalans, tot seguint la moda iniciada a Alemanya i després a Italia (Torino).

Hem provat el Reserva Especial, un vermut negre com el d’abans, amb caràcter, cítric, amb notes de taronga, genciana i un regust amarg, però agradable.

Si voleu saber més d’aquesta col·lecció de vermuts catalans, n’hi ha 5 o 6 varietats, podeu passar per la botiga gourment “4 Sentidos Gastronómicos”, al carrer des Caragol, núm. 6 de Ciutadella.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.