Padró & CO, una gran gama de vermuts Els podràs trobar a 4 Sentidos Gastronómicos

Que el vermut està de moda és més que un fet. Poc a poc van obrint vermuteries, es recupera l’hora del vermut amb les seves tapes, que poden anar des de les olives farcides d’anxova i unes patates xurres, a tot un ventall de tapes elaborades com l’ensaladilla, la sípia amb salsa, les pilotes, a més dels clàssics estatals com la truita de patata, el pop a la gallega, o bé optar també pels enllaunats de qualitat com els musclos escabetxats,  les escopinyes de gallet (berberechos), cloïsses o navalles…

Aquesta setmana hem descobert un vermut que de segur es posarà de moda, no sols per la seva atractiva botella i disseny de la mateixa, sinó per la qualitat de la seva elaboració, que té l’aval de la prestigiosa casa Torres.

Es tracta de la col·lecció de vermuts Patró & Company fundada a Tarragona al 1886, quan es van posar de moda els vermuts catalans, tot seguint la moda iniciada a Alemanya i després a Italia (Torino).

Hem provat el Reserva Especial, un vermut negre com el d’abans, amb caràcter, cítric, amb notes de taronga, genciana i un regust amarg, però agradable.

Si voleu saber més d’aquesta col·lecció de vermuts catalans, n’hi ha 5 o 6 varietats, podeu passar per la botiga gourment “4 Sentidos Gastronómicos”, al carrer des Caragol, núm. 6 de Ciutadella.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *