Aquells polos i gelats de La Menorquina Vertaderes creacions de gelats de gama alta que potser s'haurien de recuperar

Ara que sembla que el bon temps ja ha arribat de manera definitiva i que ens hem posat la màniga curta, és quan ens ve de gust refrescar-nos amb uns gelats o polos.

Mirant el nostre arxiu hem trobat aquesta proposta de La Menorquina de principis dels anys 80 amb les novetats d’aquella temporada on hi figurava un dels grans clàssics d’aquells anys i que de segur encara molts recordarem, el “Almendrado”, aquell polo de crema amb cor de vainilla i cobertura de xocolata amb ametlles que era el favorit de molts de menorquins i menorquines, i també de molts de consumidors arreu de la Península, quan La Menorquina, amb seu a Alaior, era un referent a tot l’Estat.

Amb els almendrados hi podem veure la seva versió amb avellana, “avellanado” i una altra creació que no va arribar a tenir tant d’èxit, però que tenia el seu atractiu i ens recordava un poc al “cropàn” de moda d’aquells anys “Pantera Rosa”. El “Pony” de La Menorquina duia les seves famoses guindes confitades en el seu interior amb gelat de vainilla i cobertura de xocolata color de fresa.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.