Maridatge amb Xesc Reina, el rei de la sobrassada De Vins Menorca tanca el proper dijous 17 de maig els actes paral·lels de la 8ena Mostra De Vins amb el mestre xarcuter, Xesc Reina per intentar maridar les seves exòtiques sobrassades amb set vins diferents

L’anomenen el rei de la sobrassada i sens dubte s’ha encarregat de revolucionar aquesta parcel·la del món dels embotits, no només amb la combinació de sabors amb els que s’ha atrevit a fusionar-les en la seva elaboració sinó també, amb la recuperació d’exemplars de porc negre de Mallorca. Xesc Reina arriba aquest dijous a Menorca convidat per De Vins Menorca amb l’objectiu de superar l’impossible, el matrimoni entre la sobrassada i el vi, des de la més tradicional a les més especials que inclouen sorprenents mixtures com per exemple, el formatge de Maó.

Aquest xarcuter català afincat a Mallorca des de fa molts anys, es va associar amb la família Company, agricultors i ramaders d’una llarga tradició, que van confiar en el seu projecte innovador i trencador que buscava poder mostrar una nova faceta a la sobrassada de tota la vida però al mateix temps, treballar en la recuperació d’un dels animals més preuats a Mallorca. La seva gosadia gastronòmica ha portat a Xesc Reina i Can Company a comercialitzar sobrassades que porten incorporat dins el propi budell ingredients tant poc habituals com el formatge blau, el curri o fins i tot la xocolata. Reina explica que ha estudiat com aconseguir equilibrar la maduració del formatge a l’interior del budell, obtenint un resultat sorprenent.

A la cita del proper dijous a l’Espai Ses Bruixes de Maó a les 6 de la tarda, prèvia reserva i amb només aforament per 50 persones, s’intentarà trobar set vins que puguin maridar a la perfecció amb les seves elaboracions. L’acte amb aquest mestre xarcuter, servirà per tancar la desena d’activitats que s’han anat organitzant amb motiu de la 8ena Mostra De Vins Menorca que es va celebrar el passat 9 d’abril al Club Marítim de Maó.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.