La Escucha, un Mencía sorprenent

És un vi que ens anirà a la perfecció per acompanyar taules d’embotits ibèrics i taules de formatges vells.

La Escucha, un Mencía sorprenent

Obrim el mes de maig amb un vi negre jove amb criança molt especial, “La escucha” de Vinos del Paseante, elaborat a Bodega Santa Cecília. Es tracta d’un Mencía de la DO Bierzo que sorprèn des del moment en que ensumes els seus aromes en copa i fas el primer glop.

Destaca l’oliva de la seva etiqueta que ens conta la història de les valls del Bierzo, de vinyes entre boires i sòls de pizarra. D’una viticultura íntima i sostenible, de la força de l’home i les energies secretes dels animals.

 

NOTA DE CATA

    • Aspecte: Vermell guinda amb reflexes violacis.
    • Nas: Intens, aromes primaris de fruites com les mores, les prunes confitades, regalesia, a més de notes minerals i les notes torraddes i de fusta fina que li dóna el seu pas en barriques de roure americà i francès.
    • Boca: Equilibrat, agradable, fresc. Tanins vius; notes de fruita i espècies.
  • Maridatge: És un vi que ens anirà a la perfecció per acompanyar taules d’embotits ibèrics i taules de formatges vells. Marida a la perfecció amb els aguitats de carns de caça i les panaderes de carn de be o la de carn de bou. Podem acompanyar també peixos blaus a la graella com el verat o uns molls de roca. També ens anirà a la perfecció amb unes verdures a la graella, i en temps de tardor per acompanyar uns esclata-sangs o unes gírgoles torrades.Si li volem donar força al seu origen ens anirà a la perfecció per acompanyar una bona cecina o un formatge d’ovella.Si voleu saber més o comprar aquest vi dels Codorniu el podeu comprar a VINUM-MENORCA al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.
Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/