Baleària

La Escucha, un Mencía sorprenent És un vi que ens anirà a la perfecció per acompanyar taules d’embotits ibèrics i taules de formatges vells.

Obrim el mes de maig amb un vi negre jove amb criança molt especial, “La escucha” de Vinos del Paseante, elaborat a Bodega Santa Cecília. Es tracta d’un Mencía de la DO Bierzo que sorprèn des del moment en que ensumes els seus aromes en copa i fas el primer glop.

Destaca l’oliva de la seva etiqueta que ens conta la història de les valls del Bierzo, de vinyes entre boires i sòls de pizarra. D’una viticultura íntima i sostenible, de la força de l’home i les energies secretes dels animals.

 

NOTA DE CATA

    • Aspecte: Vermell guinda amb reflexes violacis.
    • Nas: Intens, aromes primaris de fruites com les mores, les prunes confitades, regalesia, a més de notes minerals i les notes torraddes i de fusta fina que li dóna el seu pas en barriques de roure americà i francès.
    • Boca: Equilibrat, agradable, fresc. Tanins vius; notes de fruita i espècies.
  • Maridatge: És un vi que ens anirà a la perfecció per acompanyar taules d’embotits ibèrics i taules de formatges vells. Marida a la perfecció amb els aguitats de carns de caça i les panaderes de carn de be o la de carn de bou. Podem acompanyar també peixos blaus a la graella com el verat o uns molls de roca. També ens anirà a la perfecció amb unes verdures a la graella, i en temps de tardor per acompanyar uns esclata-sangs o unes gírgoles torrades.Si li volem donar força al seu origen ens anirà a la perfecció per acompanyar una bona cecina o un formatge d’ovella.Si voleu saber més o comprar aquest vi dels Codorniu el podeu comprar a VINUM-MENORCA al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.
Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.