Coca amb cideres És una de les coques tíquiques de la primavera a Menorca

Ingredients: Mig quilo de cideres, 400 g de patata bullida, 400 g de farina, 2 ous, 200 g de sucre, 120 g de mantega i 50 g de llevat de forn i llet.

Elaboració: Primer de tot aixafarem les patates bullides amb la farina, els ous, el sucre, la mantega i el llevat amb un raig petit de llet fins aconseguir la pasta desitjada. Llavonces l’estendreu damunt la llauna on l’heu d’enformar, que estarà untada amb mantega o oli d’oliva. La deixam reposar una bona estona perquè tovi -una horeta i mitja com a mínim- i després hi anau col·locant per damunt les cideres senceres, amb el borcany i el pinyol. Després hi posam sucre al damunt i ho enfornam uns 40 minuts a 180 graus. Un cop vegem que està cuita la treim del forn i la tornem a ensucrar.

 

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Nou web Govern Balear