Cas Cònsol, una cuina compromesa amb el client

Des de les seves terraces es poden disfrutar unes de les millors vistes sobre el port de Ciutadella

Cas Cònsol, una cuina compromesa amb el client

Fa poc més d’un any que en Xec Pons va agafar la direcció i la gestió del restaurant Cas Cònsol, a la plaça des Born de Ciutadella. Després de molts d’anys de bagatge en el món de la restauració, decidia embarcar-se en tenir en seu pròpi restaurant que està ubicat a la casa on residia el Cònsol francès a Ciutadella, d’aquí ve el seu nom.

Avui per avui Cas Cònsol ja és sinònim de bona cuina, bon servei i bones vistes. Sorpren  al client amb una carta ben estudiada i també per la seva oferta de vins, tant de Menorca i Mallorca com de diferents DO.  A més a més hi ha un interessant menú als migdies entre setmana i un menú especial els caps de setmana.

Des de les seves taules, millor si reservem quan fa bon temps per a disfrutar de les terraces, poden gaudir  de tapes i plats per a compartir com les seves escopinyes al natural, les cloïses a l’allet o a la marinera, els xipirons amb crema de llimona, les croquetes de lluç i gambes el seu salmó marinat acompanyat de pesto i parmigiano o els musclos al vapor entre altres propostes, com el carpaccio de rap i gambes amb maduixes.

Els amants del peix i marisc hi trobaran diferents opcions de peixos al forn, a la planxa o en diferents coccions, com també són molt recomanables les seves carns, com els entrecots i les mitjanes, o el filet amb foie, que n’és una de les seves especialitats.

Cuina marinera i mediterrània amb bon producte, compromís amb el client, un excel·lent servei i una ubicació i unes vistes damunt el port de Ciutadella fan que Cas Cònsol sigui el restaurant ideal per a gaudir d’un bon sopar romàntic amb parella, o bé d’un dinar amb el grup d’amics tot gaudint de la seva carta i els seus menús. Si té algun dubte es deixi aconsellar per en Xec, el seu propietari, i veurà com en queda totalment satisfet.

FITXA TÈCNICA

Restaurant Cas Cònsol, plaça des Born 17, Ciutadella de Menorca

Telèfon per a reserva de taula 971 48 46 54

Restaurant de cuina menorquina, mediterrània, romàntic, excel·lents vistes sobre el port de Ciutadella. Impressionant per a gaudir de les postes de sol des de les seves terraces.

Hi ha plats per a vegetarians, vegans i sense gluten.

Web: casconsol.com

25/35  euros per persona