Conill amb cebes

Ingredients: 2 quilos de carn de conill, 2 quilos de cebes, 1 got de vi blanc sec, 4 grans d’all, un parell de fulles de llorer, pebre negre, aigua i sal.

Dins un tià de terra sofregirem els grans d’all sencers i sense pelar amb oli d’oliva i la fulla de llor i quan comencin a agafar color hi afegim els talls de conill ben salpebrats i els sofregim fins que sigui ben daurats. Els treim del tià i els reservem a part. Dins el mateix oli hi posam les cebes tallades a rodelles ben fines, les salam i les feim coure a foc dolç i anam remenant amb una cullera de fust. Quan les cebes hagin minvat a la meitat hi afegim la copa de vi blanc i deixem que cogui poc a poc tot vigilant el tià per tal que la ceba no es cremi o s’aferri, si veim que la ceba es beu el suc hi afegim més vi o gotets d’aigua poc a poc. Si voleu hi podeu afegir unes bolles de pebre negre i un clau d’espècia.

Quan la ceba s’hagi fus, serà com una salsa, hi afegiu les tallades de conill amb el suc que hauran suat dins la safra. Tapam el tià i deixem coure un quartet d’hora fent xup xup.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Nou web Govern Balear