Cafeteria San Vicente, per anar a fer unes tapes i pa amb oli a Palma Està al barri obrer des Camp Redó, just davant el Conservatori de Música

La Cafeteria San Vicente de Palma, es troba al carrer Alfons el Magnànim, gairebé al final, ben aprop del Conservatori de Música de les Illes Balears, i s’ha posat de moda, no sols pels seus bons preus, sinó per la quantitat i la qualitat de les seves tapes, variats i entrepans, que no sols l’han fet un lloc de culte per anar-hi a fer un berenar de forquilla, sinó que son molts els mallorquins residents als barris des Camp Rodó, Cas Capiscol i Amanecer que hi van a sopar d’un pa amb oli els caps de setmana.

És el típic bar de barriada de Palma, sense gaire floritures, però amb bon servei i molt bona cuina, que és el que importa, i com hem dit les raccions són generoses.

Us recomanam el variat especial, que es pot compartir ben bé entre 2 o 3 persones.

Obert cada dia i fins a la mitja nit, per tant hi podem anar a berenar, dinar o sopar.

FITXA TÈCNICA

Cafetería San Vicente, Carrer Alfons el Magnànim, 55. 07004 Palma

Tel 971 66 68 91

Tapes i pa amb oli. Cuina mallorquina a molt bon preu. Entre 10 i 15€ persona

Bona terrassa, gran varietat de pa amb oli, plat del dia als migdies i menú.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.