Baleària

Quarta edició del concurs de cuina Alternachef 2018 La Fira Arrels va ser l'escenari d'aquesta trobada de joves afeccionats a la cuina

Des de les 16.00 h, d’ahir diumenge els 44 joves procedents dels Casals de Joves de Menorca, distribuïts en 6 equips, van dur a terme amb il·lusió, feina en equip i destresa els plats que el jurat va requerir per passar la prova: raoles de carn de be amb brossat i mel (receptari Fra Roger) i unes postres de creació pròpia.

S’atorgà un Premi al millor plat a l’equip del Casal de Joves de Ciutadella i un Premi al millor segon equip al Casal de Joves des Castell. Tots dos grups van  rebre com a obsequi una vitroceràmica elèctrica o un forn, a elecció, per al seu Casal de Joves.

El certamen AlternaChef va comptar  amb la col·laboració especial de l’entitat Fra Roger. Van ser membres d’aquesta associació, Antoni Aguiló i Francesc Aguiló, qui proposaran les receptes elaborades i formaren part del jurat, juntament amb el conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports Miquel Company, la cuinera menorquina del restaurant Es tast de na Sílvia, Sílvia Anglada i el cuiner Emil Samper, cuiner del restaurant El Crudito i  participant a MasterChef 2.

Emil Samper va dinamitzar tota l’activitat, aconsellar els participants i, al final, juntament amb la resta de jurats, va entregar els premis a tots els participants.

També vam comptar amb la col·laboració de la Cooperativa de Consum San Crispín, Uniformes Menorca, Es Capell de Ferro i Son Tema, que van proporcionar material per a l’elaboració dels plats i obsequis per als participants.

La trobada va finalitzar a les 18.30,00h del fosquet amb una degustació de braç de gitano i amb  els joves tornant als seus respectius pobles amb la il·lusió a les seves cares i amb la intenció de preparar-se pel proper AlternaChef.

AlternaChef forma part del Programa de prevenció sobre drogodependències AlternaNits, finançat per el Consell Insular de Menorca i el Plan Nacional sobre Drogas.

El reportatge fotogràfic complet està disponible a la pàgina de Facebook de l’INJOVE:

www.facebook.com/injove

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.