La Fira Arrels reparteix 500 tasts de Bolets de Menorca en un acte de promoció dissabte passat a Ciutadella L'acte comptà amb la col·laboració de Fra Roger

La Fira Arrels, promoguda pel Consell Insular de Menorca, amb col·laboració amb l’associació Fra Roger, van organitzar un acte de promoció de la Fira aquest dissabte dia 7 a les 12:00 h al Mercat des peix de Ciutadella.

El cuiner Victor Bayo juntament amb els productors de Bolets de Menorca, Cicerón Mercadal i Aristóteles Mercadal, van ser els encarregats de protagonitzar una demostració de cuina en directe i tast.

Un gran número de persones es van apropar al Mercat des Peix i poder gaudir d’un show cooking i d’una degustació gratuïta de diferents tipus de Bolets de Menorca amb guarnicions diverses. Bolets amb ratjada, amb verdures i maonesa de safrà o amb pilotes amb salsa d’ametla.

El productor de bolets, Ciceron Mercadal s’ha mostrat orgullós de poder participar a Arrels. “Hi ha poques iniciatives d’aquest tipus i per nosaltres és una porta oberta”, ha assegurat. Per la seva banda, Victor Bayo ha explicat els beneficis de trobar-se en cercles tan pròxims tant pel que fa als ciutadans com als productors locals: “És una gran promoció: tenim el productor, el cuiner i la gent que ho tasta” afirmava.

També hi van assistir altres productors que participaran a la Fira Arrels aquest cap de setmana. Els productors de la Finca S’Ullestrar, Isafrà o Sa Parada Ecològica es van col·locar a primera fila i han demostrat el seu entusiasme en aquest projecte que suposa per ells la Fira Arrels.

També hi va ser present el conseller Miquel Company Pons que va remarcar els objectius de la Fira Arrels; crear sinergies entre productors i restauradors,  que els ciutadans puguin conèixer l’àmplia oferta que existeix a Menorca de productes de qualitat i finalment que Menorca pugui esdevenir una gran potència gastronòmica.

La segona edició de la Fira Arrels tindrà lloc aquest cap de setmana, dies 14 i 15 d’abril al recinte firal de Maó. Aquesta segona edició comptarà amb un augment considerable de productors arribant a un total de 47. Els visitants podran tastar i comprar els productes locals i també assistir a demostracions de cuina en directe dirigides per xefs reconeguts en l’àmbit internacional. També tindran lloc sessions de tast guiades i tallers infantils.

Més informació:

www.firaarrels.com/actividades

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.